onsdag 10. september 2008

Her er de første bildene av prosjektet

Hei



Dette er vårt første blogginnlegg noensinne og blir en liten oppsummering om hva som har skjedd siden mars.




Etter å ha trålet aviser og internett etter hus, ringt meglere, vært på visninger, trålet internett, ringt meglere vært på visn... så ble vi lei av å ikke finne det huset vi drømte om uten å spytte inn xxx 000 kroner for å få det slik vi ville ha det.




Tomter i Drammensområdet vokser ikke akkuat på trær så da vi kom over en tomt i det området vi ønsket så bestemte vi oss raskt, og den 28 mars var vi (u)lykkelige eiere av 958 kvm med snø, jord, stein, busker og trær, heretter kalt tomta.

Huset vi skal bygge er en arkitekttegnet såkalt "moderne funkisbolig". Huset har en grunnflate på ca 180 kvm pluss et loftsareal på ca 50 kvm der takhøyden er 1,89 meter slik at denne biten ikke blir arealberegnet. Dette er blitt gjort grunnet reguleringer i området.





Her en oversikt over rominndeling.














og så noen fasadebilder...






Det var alt for nå. Dersom det er noen som vet hva jeg må gjøre for at bildene skal åpne seg i et nytt vindu, bare si fra.














2 kommentarer:

Anonym sa...

Heisann!

Kjempe tøft hus. Det skal bli gøy å følge med dere i byggeprosessen.

Synd jeg ikke får bildene større ved å klikke på dem. Vanskelig å se huset innvendig.

Ti Tommeltotter sa...

Hei Mariann

Takk for kommentar. Det blir spennende å følge hele prosessen. Håper å få tak på huset før snøen kommer, men det er et stort usikkerhetsmoment her på Konnerud som er kjent for mye snø :)

Har nå fixet det slik at bildene kan åpnes i stor størrelse, så du får prøve på nytt.

Ha en fin dag.